Teokset

assurin_kehraEsikoisromaanissani Assurin kehrässä assyrialainen sepän poika Naramu joutuu Babylonian kuninkaanpoika Nebukadressarin orjaksi. Kun Assyria ja Babylonia ajautuvat sotaan keskenään, Naramu jää kahden maailman väliin. Hänen on päätettävä, ollako uskollinen kaukaiselle kotimaalle vai uudelle herralleen.

Kannen on taiteillut Tommi Tukiainen.

Osta Assurin kehrä

 


harmegiddon-kansiHarmegiddoAssurin kehrän itsenäinen jatko-osa, vie lukijan entistä syvemmälle muinaisen Lähi-idän sotiin ja juonitteluihin. Assyrian valtakunta on kaatunut, ja Egypti ja Babylonia kamppailevat neljän ilmansuunnan herruudesta. Assyrialainen Naramu marssii Egyptin faraon sotajoukoissa kohti vanhoja kotiseutujaan. Samaan aikaan kunnianhimoinen Amel-Marduk tekee itsestään upseeria Babylonian armeijaan. Useasta näkökulmasta kuvattu seikkailuromaani pureutuu vallanhimon, juurettomuuden ja merkityksen etsinnän teemoihin.

Kannen on taiteillut Tommi Tukiainen.

Osta Harmegiddo


Etusivu

Verkkopienoisromaani Niniven taistelu ajoittuu Assurin kehrän ja Harmegiddon väliin. Se kertoo Niniven viimeisen päivän tarinan neljästä näkökulmasta. Sepän poika, kutojattaren tytär, kuninkaanpoika ja sotapäällikkö valmistautuvat tahoillaan taisteluun, joka ratkaisee piiritetyn kaupungin kohtalon.

Niniven taistelu löytyy osoitteesta niniventaistelu.com